Стенди з техніки безпеки та охорони праці

 Інструктажі з техніки безпеки — один з ефективних засобів впливу на формування культури безпеки суспільства. Невблаганна статистика щодня засмучує нас цифрами нових жертв збігу обставин та неправильної поведінки дітей та дорослих. Для зменшення кількості жертв нещасливих випадків важливо не лише озвучувати при кожній нагоді правила поведінки в непередбачуваних ситуаціях, а й візуально дублювати та ілюструвати такі знання у відповідних куточках безпеки.


 Виховання культури безпечної поведінки дітей — одне із важливих освітніх завдань. Збагачувати свідомість дітей відомостями про те, як слід себе поводити у шкільних кабінетах, на перервах, дома та під час прогулянок допомагають стенди з техніки безпеки для дітей. Інструктажі з правилами поведінки можуть бути як окремими інформаційними об’єктами, так і вдалими доповненнями класних куточків та композицій узагальненої тематики. На нашому сайті ви знайдете величезну кількість пропозицій, які розраховані на привертання уваги дітей різних вікових категорій та виховання у них здорового почуття самозбереження.


Різні сфери трудової діяльності дорослої людини мають свої ступені небезпеки та ризиків. Охорона праці — обов’язковий елемент організації безпечних умов трудової діяльності людини. Без інструктажів з техніки безпеки — усних та поданих у візуальному оформленні — не вдасться виконати завдання вдосконалення культури безпеки на підприємствах, в організаціях, установах, військових підрозділах.


 Наша компанія спеціалізується на виготовленні різноманітних носіїв інструктажів з техніки безпеки для різних верств населення. Власне виробництво дає нам змогу створювати безліч варіантів інформаційних дощок найрізноманітніших форм, розмірів та наповнення. Кишені для змінних відомостей збільшують обсяг інформації, яку ви можете щодня доносити до людей.

Узгоджуйте з нашими менеджерами їх наявність та кількість, безкоштовно коригуйте інші деталі декорування й захисту стендів та оформлюйте свої куточки безпеки якісними та недорогими візуальними інструкторами. Доставимо ваше замовлення в будь-яку точку України.

Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку