Стенди для ВНЗ

У компанії StandSchool Ви можете замовити дитячі стенди будь-якого призначення, типу і формату. Сфера застосування нашої продукції дуже широка: це можуть бути стенди для дитячого саду з інформацією для батьків або ж стенди для школи з розкладом, меню їдальні і т. д. Також такі конструкції використовуються в будь-яких приватних закладах, де передбачається проведення занять з дітьми: наприклад, в гуртках, танцювальних студіях.

Існує кілька основних видів стендів для дитсадка, ясел та інших ДНЗ:

  • З розкладом або меню. У цьому випадку інформація розміщується надовго, а тому завдання такого стенду – щоб аркуші паперу щільно прилягали до кишеньок і не могли легко бути відкріплені без відома адміністративного персоналу.
  • Стенди для виробів і малюнків. В даному випадку важливий швидкий і легкий процес закріплення дитячої творчості на дошці.
  • Куточок вихователя, стенди для ДНЗ з інформацією для батьків. Такі щити можуть замовлятися будь-якого формату та розміру, а також колірної гами.
  •  Куточок природи. Правильно оформлений куточок природи дозволить дітям проводити спостереження і експерименти, а так само зможе прищепити почуття відповідальності, турботи і любові до навколишнього середовища.

Місцерозташування залежить від оформлення і його складових: наявності рослин та їх видів, стендів, різноманітних панно, тощо. Дуже важливо щоб ця частина кімнати була добре освітлена, більш підходяще місце – біля вікна. Слід врахувати що санітарними правилами забороняється обладнати куточок в груповій кімнаті клітками з тваринами, а рослини не повинні представляти небезпеку для дітей ( мати колючки, бути отруйними). Однак, щоб заохочувати дошкільнят до самостійності в дослідженні, можна обзавестися стендами зі спостереження за природою.

Природний куточок повинен оформлюватися відповідно до віку дошкільнят. Дітям молодших груп для обстеження та ігри можна запропонувати пластикові муляжі овочів та фруктів, фігурки тварин, ляльку з  одягом на різні пори року. З збільшенням віку куточок можна урізноманітнити пластиковими пакетиками насіння, збільшувальним склом в пластиковій оправі.                         

Слід заохочувати бажання дітей досліджувати матеріали в куточку природи. Знання, вміння, навички, які діти в ньому набувають, обов’язково знадобляться їм у подальшому при навчанні в школі. Від того, як зуміє організувати дослідно-ігровий процес вихователь залежить успішний розвиток малюків і становлення у них почуття любові і дбайливого ставлення до світу природи.

Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку