Захист Вітчизни є обов’язком громадян України

Захист Вітчизни – це обов’язок кожного громадянина України, закріплений у Конституції України. Основний Закон країни проголошує захист суверенітету, територіальної цілісності, а також забезпечення економічної та інформаційної безпеки України як найважливіші функції держави, що є справою всього українського народу (стаття 17, частина 1 Конституції України).

Коли на мирні землі України прийшла війна, з’явилися ворожі танки і бронетехніка, а українське небо почало нести загрозу від ворожих снарядів, ракет і бомб, український народ об’єднався і організовано став на захист своєї Батьківщини. Збройні Сили України, добровольці, волонтери, цивільні — усі разом, завдяки взаємній підтримці, змогли протистояти навалі противника. Україна вистояла завдяки усвідомленню, що захист Вітчизни є обов’язком кожного її громадянина. І сьогодні держава продовжує свою боротьбу, а перед державними органами стоять нові виклики для успішного подолання цієї нелегкої дороги.

Незважаючи на те, що більшість громадян розуміють важливість захисту Батьківщини, нині необхідно додатково популяризувати службу за контрактом, виховувати шанобливе ставлення до нашої історії та пам’яті полеглих героїв. Така робота, як і підготовка громадян до військової служби, потребує відповідних інформаційних ресурсів. Стенди з кишенями для оновлення інформації стають в нагоді в таких випадках. Тематика оформлення плакатів для державних та навчальних закладів, територіальних громад, військових підрозділів та територіальних центрів комплектування охоплює всі аспекти захисту Вітчизни, як обов’язку кожного українця.

Наш сайт пропонує широкий вибір стендів на такі теми:

  • приписка до призовних дільниць;
  • підготовка до служби в ЗСУ;
  • проходження військової служби;
  • відповідальність за ухиляння від конституційного обов’язку захисту Вітчизни;
  • куточки пам’яті;
  • історико-патріотичні матеріали та інші.

Придбати стенди або оформити індивідуальне замовлення можна по номеру телефона 050-645-61-81 або скористатися зручними функціями на нашому сайті “СТЕНД-СКУЛ”. Завдяки власному виробництву, ми швидко реалізуємо ваш макет з урахуванням усіх побажань та доставимо готовий продукт на вашу поштову адресу.

Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку