Купити кабінетні, фасадні таблички, вивіски

В наш час ми не можемо уявити наших міст та селищ без навігаційних знаків, вивісок , табличок. Життєво необхідними є таблички з назвами вулиць, установ, прізвищами на кабінетах і цифрами на будинках. Ці вказівні знаки стають нам помічниками під час подорожей та ділових поїздок і завдяки їм ми легко орієнтуємося на місцевості, знайдемо державну установу, житловий будинок чи архітектурну споруду.

На сайті «Стенд скул» розміщено широкий асортимент різнопланових табличок, як за призначенням, так і матеріалом, формою, кольором.

Ми виготовляємо таблички для кабінетів на двері, фасадні таблички, вказівні, попереджаючі та заборонні. Жителі населених пунктів звикли до того, що на кожному будинку їх зустрічають фасадні таблички, які інформують про адресу будинку, назву установи чи організації, графік роботи та інше.

Фасадні таблички – ефективний рекламний та іміджевий інструмент, який формує позитивне враження на клієнтів, туристів, подорожуючих.

Вказівники, вивіски внесуть індивідуальність і оригінальність в оформлення установ, закладів освіти, житлових будинків, вулиць та міст і будуть виконувати не тільки інформаційну функцію, а й служитимуть прикрасою.

З якого матеріалу виготовляються таблички, вказівники?

Фахівці нашої компанії виготують адресні таблички, покажчики і різні знаки з наступних матеріалів:

акрилу;
-пластику;
-композитних матеріалів
.

Також ми виготовляємо повнокольорові таблички, таблички з плотерною порізкою та об’ємними буквами, які відмінно виконують свою інформативну та навігаційну функції у населених пунктах України.

Яскраві, з чітким шрифтом, з дотриманням вимог до оформлення інформаційних засобів, наші фасадні таблички здатні допомогти зорієнтуватися в просторі і зробити рекламу бізнесу.

Якість та функціональність наших табличок перевірена часом.

Матеріали з яких виготовляються товари мають захист від руйнівного впливу агресивних природних факторів та явищ і вони роками не змінюватимуть естетичного вигляду навіть під палючими сонячними променями, снігом чи дощем.

На нашому сайті stendschool.com/ представлений широкий вибір інформаційних та будинкових вказівників. Ви можете замовити фасадні таблички, які відрізняються формами, розміром, кольором, матеріалами основи, методами нанесення інформації та способами кріплення. Усі ці фактори формують кінцеву вартість кожної окремої товарної позиції на нашому сайті.

Ціни, подані на сайті, дійсні для роздрібних замовників, про оптові ціни дізнавайтесь у менеджерів. Наша компанія запрошує до співпраці на взаємовигідних умовах ерівників  комунальних установ, юридичних та фізичних осіб.

Для замовлення адресної таблички і покажчиків телефонуйте за номерами 0506456181, 0686488099 або скористайтеся опціями сайту.

Наші менеджери проконсультують вас з усіх питаннь, узгодять з Вами макет, матеріали, розміри, ціни та основні параметри по замовленню вивісок чи табличок.

Якщо на сайті ви не знайшли товару, який би відповідав вашим запитам, то ми виготуємо для вас індивідуальне замовлення, яке відповідатиме вашим стильовим пріоритетам та міститиме інформацію про вашу компанію.

Чекаємо на ваші дзвінки та замовлення.

Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку