Стенди в клас безпеки

Класи безпеки —  це необхідність, продиктована вимогою часу. Міністерство освіти та науки розробило  рекомендації щодо створення та організації роботи таких кабінетів. Стенди, які виготовляє наша компанія «Стенд-Скул», відповідають усім вимогам вищезгаданих рекомендацій.

Ми пропонуємо широкий вибір плакатів, стендів, які обов’язково мають бути в класах безпеки відповідно до рекомендацій МОН:

  •  пожежна безпека;
  •  мінна безпека;
  •  цивільний захист;
  •  побудова правильного алгоритму дій під час виникнення загрозливих для життя та здоров’я обставин;
  • правила безпеки в інтернеті;
  • алгоритм дій під час повітряної тривоги;
  • перша домедична допомога.

Правильна інтеграція стендів в загальне облаштування класів безпеки допоможе підкреслити функціональне призначення цього приміщення, сприятиме продуктивній взаємодії педагогів та школярів, допомагатиме зонувати простір відповідно до рекомендацій МОН. Усе — від ігрових матеріалів до статей з прикладами реальних життєвих ситуацій, де знання та швидкісна реакція допомогли врятувати життя — повинне працювати на підвищення рівня інформаційної безпеки українських дітей.

Однією з умов ефективності стендових інформаційних майданчиків з безпеки життєдіяльності є чітка, лаконічна та структурована подача інформації. Яскраві заголовки, примітні світлини та ілюстрації допомагають привертати увагу до важливих відомостей, фактів та рекомендацій.

Оформлення стендів в клас безпеки обов’язково здійснюється з орієнтуванням на вік цільової  аудиторії — плакати для наймолодших школярів мають суттєві відмінності від наочних засобів для старшокласників. Саме тому під час облаштування класів безпеки важливо передбачити можливість заміни наповнення класу в залежності від вікової категорії аудиторії класу.

Проводити заняття у класах безпеки, окрім педагогів, можуть медики, представники ДСНС чи військовослужбовці ЗСУ. Стенди в клас безпеки з відповідними ілюстративними та інформаційними матеріалами допоможуть налагодити містки між дитячою аудиторією та лекторами без фахової педагогічної освіти.

Якщо ви замовити на нашому сайті «Стенд-СКУЛ» то ви отримаєте результат, який дозволить учням:

— знати все про правила безпечної поведінки в різних життєвих умовах та обставинах;

— уміти оцінювати рівень потенційної небезпеки під час виникнення надзвичайних ситуацій;

— повідомляти у відповідні служби про НП;

— надавати першу медичну допомогу потерпілим;

— безпечно користуватися побутовими приладами;

— правильно поводитися з підозрілими предметами та людьми.

Купити стенди, які допоможуть усім учасникам шкільного колективу підвищити свій безпековий рівень та бути готовими до найнесподіваніших ситуацій, ви можете на нашому сайті. Якісні, недорогі, інформативні, пізнавальні стенди для класу безпеки чекають своїх замовників.

Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку