Банери з предметів для декору коридорів та фойє закладів освіти

Стіни коридорів – це простір, де діти відпочивають та готуються до наступних  уроків і його потрібно використовувати з користю для учнів.

НАША КОМПАНІЯ «Стенд-Скул» пропонує свої послуги щодо креативного оформлення  коридорів стін біля предметних  кабінетів банерами, які будуть рекламувати ваш предмет, мотивувати учнів на його вивчення. Банер являє собою спеціальне полотно, на якому ми розмістимо інформацію про ваш предмет, з графікою та малюнками, мотивуючими фразами та цитатами.  

За допомогою наших банерів ви отримаєте мотивуюче, розвивальне середовище біля своїх предметних кабінетів: математики, інформатики, фізики, української мови, історії та інших. Дизайнери спроєктують макет банера,  враховуючи всі ваші побажання.

Банери для коридорів закладу чи фойє будуть виконувати декілька функцій: передавати знання та цінності, надихати і мотивувати, розвивати уяву та фантазію, робити рекламу вашого предмету та  бути прекрасними фотозонами для любителів пофотографуватися.

Для кожного предмету наші дизайнери підберуть настінну графіку, крилаті вислови, картинки. Невеличкий екскурс в історію заснування математики, хімії,  кібернетики та штучного інтелекту, біології, огляди сучасних носіїв зберігання інформації, будова та принципи дії комп’ютера, інструменти навчання та доступу до різних джерел інформації та спілкування —  ці та інші теми, які органічно наші дизайнери поєднають на  банерах, плакатах для  предметних кабінетів.

Поряд з навчальними та мотивуючими матеріалами  можна на банерах розмістити цитати, портрети вчених та  відкриття з різних наук. Такі банери мотивуватимуть школярів до наполегливого освоєння нових знань та навичок.

Настінні банери допоможуть учням, батькам швидко знайти кабінет,  зорієнтуватися в просторі, а продуманий дизайн навігації дизайнерами компанії «Стенд – скул» зробить інтер’єр  вашого закладу незвичайним і стильним.

Ще одна причина, чому потрібно замовляти банери з  предметів в коридори закладів освіти. Порожні, однотонні стіни коридорів не  піднімають настрій, не стимулюють уяву, не дають поштовіх для творчості. Довірте дизайнерам нашої компанії  декорування стін графікою та стендами і ви отримаєте творчий простір для розвитку уяви і фантазії. 

Щоб прикрасити фойє закладу, ми пропонуємо зробити банер з логотипом школи, завданнями та цінностями і тоді у вас буде сформовано повноцінне розвивальне, інформаційне середовище.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ ТА ЗАМОВЛЯЙТЕ банери для коридорів та фойє закладів освіти В ПОЄДНАННІ  ЗІ СТЕНДАМИ ІНФОРМАЦІЙНИМИ, ПРЕДМЕТНИМИ,  які зроблять ваш простір розвиваючим і стильним.  Якщо на нашому сайті «Стенд-Скул» ви не знайшли банера, ми розробимо  його за вашим творчим проєктом. Зробимо простір вашого закладу розвиваючим  разом.

Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку