Stend-Club

Вчителі, викладачі, адмінпрацівники, керівники, співробітники підприємств, дизайнери, менеджери та багато інших людей різних професій замовляють, малюють, виготовляють і нарешті використовують стенди в своїй професійній діяльності, всі вони «варяться» в цій «кухні». Існує багато питань, які стосуються відразу двох або більше дійових осіб. Ось приклад:

Виготовлення стенду або групи стендів з пожежної безпеки.

Замовник – інженер з техніки безпеки. Замовляє стенд і бажає, щоб на ньому були малюнки техпожежних засобів, що використовуються на його підприємстві, правила та прийоми їх використання.

Дизайнерпрацюючи над макетом стендів з пожежної безпеки, використовує в своїй роботі мистецькі закони для підкреслення головного. Підбирає шрифти та кольори, які максимально чітко та швидко допоможуть зрозуміти суть намальованого.

Є ще і виробництво, працівники якого підкажуть з якого матеріалу краще виготовити певну продукцію в залежності від освітленості, хімічної активності середовища (цех, кабінет, вулиця…) та інше.

Колектив «Стенд-Скул» організовує «клуб», де фахівці різних спеціальностей зможуть обмінятися своїм досвідом та думками. В результаті чого, вони допомагатимуть один одному в створенні корисної, якісної, стильної, красивої продукції.

«Допоможемо один одному і наше життя стане кращим» – слоган клубу.

В «клубі» також можна буде ділитися цікавинками: новими стендами, оригінальними дизайнерськими рішеннями та іншим.

Правило в «стенд-клуб» одне – приносити: приносити в заклад позитив, цікаві ідеї та гарний настрій.

Замовник: надає інформацію, вказує на її важливість та специфіку замовлення.

Виробництво: рекомендує з якого матеріалу виготовити, форму та величину деталей тощо.

Дизайнер: виконує малюнки, підбирає шрифти, моделює в стилі, який потрібен в тому чи іншому випадку.

panaskove
Коментарів немає
Категорії:
STEND-CLUB
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку